Moti në Ballsh

Moti në Ballsh mundësohet nga Weather.al

Ballshi

Ballshi është qytet në Shqipëri. Ndodhet në Rrethin e Mallakastrës dhe është kryeqendra e saj. Ballshi ka një popullsi prej reth 43 000 banorë.

Moti në Ballsh mundësohet nga Weather.al

moti në ballsh