Moti në Burrel

Moti në Burrel mundësohet nga Weather.al

Burreli

Burreli është një qytet në verilindje të Shqipërisë dhe qendra administrative e Rrethit të Matit. Që nga viti 2015, është pjesë e Bashkisë Mat. Qyteti i Burrelit ndodhet rreth 91 km larg nga kryeqyteti i Shqipërisë, Tirana. Popullsia e tij, sipas censusit të vitit 2011 është 10862 banorë.

Moti në Burrel mundësohet nga Weather.al

moti në burrel