Moti në Dardhë

Moti Dardhë mundësohet nga Weather.al

Dardha

Fshati Dardhë në rrethin e Korçës është një fshat jo shumë i vjetër dhe është themeluar e shtuar prej të “ikurve”, rebelëve që përndiqeshin nga Turqia, më së shumti për arsyen se nuk donin të ndryshonin fenë.

Moti në Dardhë mundësohet nga Weather.al

moti në dardhë