Moti në Delvinë

Moti në Delvinë mundësohet nga Weather.al

Delvina

Delvinë është qytet në jug të ShqipërisëDelvina është një nga qytetet me jugore të Shqipërisë. Ajo kufizohet në veri me Gjirokastrën (Mali i gjerë ose i quajtur ndryshe Mali i Sopotit ndan te dy qytetet), dhe ne jug-perëndim me Sarandën. Ne jug te Delvinës shtrihet fushëgropa e Delvinës qe përfshin fushën e Vurgut, Fushën e Bajkajt dhe Fushën e Vrines. 

Moti në Delvinë mundësohet nga Weather.al

moti në delvinë