Moti në Devoll

Moti në Devoll mundësohet nga Weather.al

Devolli

Rrethi i Devollit është njëri nga 36-të rrethet e Shqipërisë. Rrethi bën pjesë në Qarkun të Korçës. Rrethi i Devollit ka 35,000 banorë (sipas 2004), një sipërfaqe prej 429 km² dhe kryeqendër Bilishtin.

Moti në Devoll mundësohet nga Weather.al

moti në devoll