Moti në Dibër

Moti në Dibër mundësohet nga Weather.al

Dibra

Dibër ose Dibra e Madhe (maqedonishtДебар/Debar), është një qytet në pjesën perëndimore të Maqedonisë së Veriut pranë kufirit me Shqipërinë, jashtë rrugës nga Struga në Gostivar.

Dibra ka një shumicë etnike shqiptare prej 74% dhe është qyteti i vetëm i Maqedonisë së Veriut në të cilën maqedonasit etnikë nuk renditen në vendin e parë apo të dytë demografikisht. 

Moti në Dibër mundësohet nga Weather.al

Moti në Dibër