Moti në Divjakë

Moti në Divjakë mundësohet nga Weather.al

Divjaka

Divjaka është një qytet në Shqipërinë e Mesme që ndodhet pes km larg Detit Adriatik dhe në veri-lindje të Lagunës së Karavastës me rreth 7 282 banorë.

Moti në Divjakë mundësohet nga Weather.al

moti në divjakë