Moti në Elbasan

Moti në Elbasan

Moti në Elbasan mundësohet nga weather.al

Elbasan

Elbasani është qytet në Shqipëri dhe njëkohësisht qendër e qarkut dhe rrethit me të njëjtin emër. Elbasani është qyteti i tretë më i madh në Shqipëri.

Moti në Elbasan