Moti në Fier

Moti në Fier mundësohet nga Weather.al

Fieri

Fieri është një qytet në Shqipërinë e jugut rrethit të Fierit

Përsa i përket qytetit të Fierit popullsia e tij pas viteve ’90 të shekullit të XX numëronte 40 000 banorë, kurse në ditët e sotme, si rezultat i dyndjes së popullsisë nga rrethi i Mallakastrës dhe nga rrethet veriore të vendit, vlerësohet që popullsia e qytetit të Fierit të ketë arritur në 122 000 banorë.

Moti në Fier mundësohet nga Weather.al

moti në fier