Moti në Himarë

Moti në Himarë mundësohet nga Weather.al

Himara

Himara (forma e pa shquar: Himarë) është nje qytet i vendosur në rrethin Vlorës në jug te Shqiperise.

Himara ka shtate katunde: Palasa, Dhërmiu (nga Shqipja e vjeter “Dhëri Im”), Vuno (nga Shqipja e vjetër “Vëre”, “Vëne”) , Qeparo (nga Shqipja e vjetër “Që Parë”), Kudhës (nga Shqipja e vjetër “Kudhra”), Pilur (nga Shqipja e vjetër “Pi Ujë Ulur”), dhe Ilias).

Moti në Himarë mundësohet nga Weather.al

Moti në Himarë