Moti në Kavajë

Moti në Kavajë mundësohet nga Weather.al

Kavaja

Kavaja është qytet në Shqipërinë e mesme dhe ndodhet 20 km në jugperëndim të Tiranës. Qyteti ka rreth 40,094 banorë.

Moti në Kavajë mundësohet nga Weather.al

Moti në Kavajë