Moti në Këlcyrë

Moti në Këlcyrë mundësohet nga Weather.al

Këlcyra

Këlcyra është qytet në Shqipërinë jugore, pjesë e qarkut Gjirokastër. Ajo shtrihet mes maleve Trebeshinë dhe Nemerckë dhe laget nga lumenjtë Vjosë dhe Dëshnicë.

Moti në Këlcyrë mundësohet nga Weather.al

moti në këlcyrë