Moti në Kolonjë

Moti në Kolonjë mundësohet nga Weather.al

Kolonja

Rrethi i Kolonjës është njëri nga 36-të rrethet e Shqipërisë. Rrethi bën pjesë në Qarkun të Korçës. Rrethi i Kolonjës ka rreth 11074 banorë (sipas 2011), një sipërfaqe prej 805 km² dhe kryeqendër Ersekën

Moti në Kolonjë mundësohet nga Weather.al

moti në kolonjë