Moti në Koplik

Moti në Koplik mundësohet nga Weather.al

Kopliku

Kopliku është qyteti më verior i Shqipërisë pranë kufirit me Malin e Zi në piken doganore të Hanit të Hotit dhe është kryqendra e rrethit të Malësisë së Madhe.

Moti në Koplik mundësohet nga Weather.al

moti në Koplik