Moti në Krrabë

Moti Krrabë mundësohet nga Weather.al

Fshati Krrabë

Krraba është një fshat në komunën Krrabë në rrethin e Tiranës të Shqipërisë.Kërraba është vendbanim në Shqipëri. Gjendet mes Tiranës dhe Elbasanit, rreth 18 kilometra nga kryeqyteti.

Krraba është një ish-zonë industriale që u hap në vitin 1957 për të shfrytëzuar qymyrgurin. Industria e rëndë ishte e etur për mineralin që shërbente si lëndë djegëse.

Moti në Krrabë mundësohet nga Weather.al

moti në krrabë