Moti në Kurbin

Moti në Kurbin mundësohet nga Weather.al

Kurbini

Rrethi i Kurbinit është njëri nga 36-të rrethet e Shqipërisë. Rrethi bën pjesë në Qarkun të Lezhës. Rrethi i Kurbinit ka 54,000 banorë (sipas 2004), një sipërfaqe prej 235 km² dhe kryeqendër Laçin.

Moti në Kurbin mundësohet nga Weather.al

moti në kurbin