Moti në Libohovë

Moti në Libohovë mundësohet nga Weather.al

Libohova

Qyteti i Libohovës, me rreth 3,200 banorë, ndodhet ne juglindje te Gjirokastrës rreth 11 km ne rrugë ajrore dhe 17 km ne rrugë automobilistike, i shtrirë ne këmbët e malit Bureto. 

Moti në Libohovë mundësohet nga Weather.al

moti në libohovë