Moti në Lushnjë

Moti në Lushnjë mundësohet nga Weather.al

Lushnja

Lushnja është një qytet në Shqipërinë qendrore. Ajo ka 58.200 banorë (2005) dhe është kryeqendra e rrethit së Lushnjës. Qyteti i Lushnjës shtrihet në lindje të fushës së Myzeqesë, buzë kodrave të Darsisë. Territori i tij ze një sipërfaqe prej 37 km². 

Moti në Lushnjë mundësohet nga Weather.al

moti në lushnjë