Moti në Maliq

Moti në Maliq mundësohet nga Weather.al

Maliqi

Maliqi është vendbanim në Shqipëri.

Bujqësia dhe blegtoria janë bazat e ekonomisë për qytetin e Maliqit.

Moti në Maliq mundësohet nga Weather.al

moti në maliq