Moti në Mamurras

Moti në Mamurras

Moti në Mamurras mundësohet nga Weather.al

Mamurrasi

Mamurrasi është një qytet që ndodhet në Rrethin e Kurbinit në Shqipëri. Mamurrasi ka rreth 7.600 banorë. Banorët e Mamurrasit quhen Mamurrzakë. Është një qytezë. Bashkia e Mamurrasit kohëve të fundit është shkrirë dhe bashkuar me atë të Laçit dhe në godinën e bashkisë gjenden vetëm pak zyra të cilat ofrojnë shërbime, si ajo e gjendjes civile.

Moti në Mamurras mundësohet nga Weather.al

moti në mamurras