Moti në Mat

Moti në Mat mundësohet nga Weather.al

Mati

Rrethi i Matit është njëri nga 36-të rrethet e Shqipërisë. Rrethi bën pjesë në Qarkun të Dibrës. Rrethi i Matit ka 62,000 banorë (sipas 2004), një sipërfaqe prej 1,028 km² dhe kryeqendër Burrelin.

Moti në Mat mundësohet nga Weather.al

moti në mat