Moti në Memaliaj

Moti në Memaliaj mundësohet nga Weather.al

Memaliaj

Memaliaj është nje qytet që rrethohet nga tre anë nga lumi Vjosë duke i dhene trajten e nje gadishulli.

Klima eshte e ftohte dhe e lagesht ku ndikim te madhe ka era e jugut e cila fryn gjate gjithe dimrit duke ulur temperaturat.

Moti në Memaliaj mundësohet nga Weather.al

moti në memaliaj