Moti në Mirditë

Moti në Mirditë mundësohet nga Weather.al

Mirdita

Rrethi i Mirditës është njëri nga 36-të rrethet e Shqipërisë. Rrethi bën pjesë në Qarkun të Lezhës

Rrethi i Mirditës ka 37,000 banorë (sipas 2004), një sipërfaqe prej 865 km² dhe kryeqendër Rrëshenin.

Moti në Mirditë mundësohet nga Weather.al

moti në miditë