Moti në Orikum

Moti në Orikum mundësohet nga Weather.al

Orikumi

Orikumi është qytet në Gjirin e Vlorës në jug të Shqipërisë. Relievi i zones eshte kryesisht fushor, me kodra te ulta dhe me male me lartesi mesatare nga ana jugore, ku lartesia maksimale eshte e Malit te Çikes, 2045 m mbi nivelin e detit.

Moti në Orikum mundësohet nga weather.al

moti në orikum