Moti në Rrogozhinë

Moti në Rrogozhinë mundësohet nga Weather.al

Rrogozhina

Rrogozhina është një vendbanim në qendër të Shqipërisë. Ajo ndodhet afërsisht 49 km larg Durrësit dhe 80 km larg Tiranës.Ne kete qytet ka shume mundesi zhvillimi i jetes ekonomike dhe asaj sociale, duke qene nje udhekryq dhe nje ure lidhese per gjithe qytetet e Shqipërise.

moti në rrogozhinë