Moti në Shkup

Moti në Shkup mundësohet nga Weather.al

Shkupi

Shkup (maqedonisht Скопје/Skopje) është kryeqyteti dhe qyteti më i madh i Maqedonisë së Veriut. Gjatë periudhës ilire Shkupi ishte kryeqendër e Dardanisë dhe njihej me emrin Scupi.

Shqiptarët sot përbëjnë rreth 33%-35% për qind të popullatës së Shkupit.

Moti në Shkup