Moti në Tale

Moti në Tale mundësohet nga Weather.al

Tale,Lezhë

Tale është një fshat në Bashkin e Lezhës të Shqipërisë. Plazhet e tij të tërhequr shumë turistë, veçanërisht me rritjen e lokalet dhe hotelet e vogla.

moti në tale