Moti në Tiranë

Moti në Tiranë mundësohet nga Weather.al

Tirana

Tirana është kryeqyteti i Shqipërisë dhe nga banoret e hershëm të saj quhet Tirona.

Tirana është i vetmi qytet i Shqiperisë Metropol dhe që arrin mbi 1mln banorë.

Moti në Tiranë mundësohet nga Weather.al

moti në tiranë