Moti në Ura Vajgurore

Moti në Ura Vajgurore mundësohet nga Weather.al

Ura Vajgurore

Qyteti shtrihet qe nga kodrat poshte malit te Shpiragut e deri ne anet e Osumit. Relievi është i perzier, mbizotëron ai kodrinor ne lagjet e kodres dhe fushor ai ne bregun tjetër te lumit Osum. Kufizohet me Poshnjen, Pashalli, Konizbalte, Veterrik, Morave, Perondi, Tapi dhe Ciflig.

moti në ura vajgurore