Moti në Vorë

Moti në Vorë mundësohet nga Weather.al

Vora

Vora është bashki në Qarkun e Tiranës në qendër të Shqipërisë.Vora ka në përberje të saj vetë qytetin e Vorës dhe fshatrat Gjokaj, Mucaj, Sharkë, Marqinet , Gërdec, Marikaj, dhe, Kuç.

moti në vorë