Moti në Bogë

Moti në Bogë mundësohet nga Weather.al

Bogë

Bogë është një vendbanim në komunën e PejësKosovë. Pas vitit 1999 fshati është i njohur edhe me emrat Bokaj dhe Bogët.

Fshati është i vogël malor dhe gjithashtu një vend i përshtatshëm për pushime në Kosovën perëndimore.

Moti në Bogë mundësohet nga Weather.al

moti në bogë