Moti në Fushë-Arrëz

Moti në Fushë-Arrëz mundësohet nga Weather.al

Fushë-Arrëzi

Fushë-Arrëzi kufizohet në veri me Bashkinë Tropojë, në perëndim me bashkitë Vau i Dejës dhe jug-perëndim me bashkitë Pukë dhe Mirditë. Në lindje kufizohet me bashkinë Kukës. Qendra e kësaj bashkie është qyteti i Fushë-Arrësit.

Moti në Fushë-Arrëz mundësohet nga Weather.al

moti në fushë-arrëz