Moti në Prishtinë

Moti në Prishtinë mundësohet nga Weather.al

Prishtina

Prishtina (trajta e pashquar Prishtinë) është kryeqyteti dhe qyteti më i madh i Kosovës. 

Qyteti është bashkësi dhe kryeqendra e Qarkut të Prishtinës. Bashkia e Prishtinës ka një popullsi prej 198.214 banorësh sipas regjistrimit të popullsisë së vitit 2011.

Moti në Prishtinë mundësohet nga Weather.al

moti në prishtinë