Moti në Prizren

Moti në Prizren mundësohet nga Weather.al

Prizreni

Prizreni po ashtu është qendër e komunës dhe rajonit me të njëjtin emër.Qyteti ka një popullsi prej rreth 170,000 banorësh, shumica Shqiptarë.Komuna mendohet të ketë rreth 221,000 banorë, përfshi këtu vetë qytetin dhe 76 fshatrat që e përbëjnë.

Moti në Prizren mundësohet nga Weather.al

moti në prizren