Moti në Skrapar

Moti në Skrapar mundësohet nga Weather.al

Skrapari

Rrethi i Skraparit është njëri nga 36-të rrethet e Shqipërisë dhe gjendet në Qarkun e Beratit. Rrethi i Skraparit ka 34.613 banorë (sipas 2011) dhe një sipërfaqe prej 775 km² me kryeqendër Çorovodën.

Rrethi i Skraparit ka nën administrim dy bashki dhe tetë komuna.

moti në skrapar