Moti në Tropojë

Moti në Tropojë mundësohet nga Weather.al

Tropoja

Komuna Tropojë është një komunë në Rrethin e Tropojës në ShqipëriTropoja apo shpesh përmendet si Tropoja e vjetër është vendbanim në Shqipërinë veriore dhe sot është zona me e lidhur me Kosovën.

moti në tropojë