Moti në Zall-Herr

Moti në Zall-Herr mundësohet nga Weather.al

Zall-Herri

Territori i Zall- Herrit ndodhet rreth 15 km nga qendra e Tiranës dhe 9 km nga Kamza, pozicionuar përreth luginës së lumit Tërkuzë i cili rrjedh në pjesën veriore të Tiranës dhe derdhet në lumenjtë Tirana dhe Ishëm.

Moti në Zall-Herr mundësohet nga Weather.al

moti në zall-herr